Træneren informerer

Positive toner fra træneren. 

Fredag d. 24. maj havde Anders Fire World med på Lunden til et banejob sammen med jævnaldrende Federico BP. Træningen gik rigtig fint. Vores hest viser god fart, men har endnu manglende rutine i forbindelse med samspillet med andre heste. Når han hører heste komme bag fra, vil han gerne følge med og det fra tid til anden i et tempo, han endnu ikke magter. Det er dog et spørgsmål om tid og rutine, før dette løser sig.

I denne uge har Fire World gået et arbejde bestående af 6 intervaller sammen med tre-årige heste. Især i de to sidste af disse intervaller viste hesten forståelse for jobbet med positionsskift uden galopindslag i godt tempo.

Træneren er positiv og den næste tid vil gå med at opbygge rutinen i samspillet med andre heste. 

 

Juni 2019 / Susanne Hvidtfeldt

 

Fire World træner på.

Anders F. Jensen har sendt billeder af Fire World som en lille appetitvækker inden søndagens fremvisning på Lunden. Som det fremgår har Fire World smidt "vinterfrakken" og fremstår nu blank og lækker. Træneren glæder sig til at fremvise en hest i særdeles fint skik. For os, som så hesten for vogn i forbindelse med mødet i marts, er det klart, hvor stor en udvikling der er sket på de to måneder. 

 

April 2019 / Susanne Hvidtfeldt

 

Fire World styrker grundkonditionen.

Fire World går i øjeblikket to friske arbejder hver uge ved siden af den almindelige styrketræning. Der veksles mellem intervaltræning og arbejder over en længere distance. Senest har han på en meget fin måde gået fem intervaller i selskab med jævnaldrende Federico BP.

Han er i øjeblikket i fuld gang med at smide den lange vinterpels og det synes som om han er på vej ind i en vækstperiode. Alt i alt positive toner på nuværende tidspunkt.

06-04-2019 / Susanne