Nyheder 2018

Snip på "langfart".

Fredag d. 19. april byder Lunden igen på en buket fine travløb som indledning til årets første forårsweekend. Med i dagens program, nærmere betegnet i dagens 5. løb, stiller Snip til start. Han skal forsøge at gentage præstationen fra sidst, hvor det som bekendt blev til sejr. Forudsætningerne er dog noget anderledes denne gang. Vi har flere gange skrevet, at han har mødt skræmmende modstand. Det vil næppe være forkert at påstå, at fredagens modstandere er de bedste nogensinde. Årets sejrshest på Lunden, Mellis Akema. Derbydeltagerne Adriano BR og Babymoney. Fabriz Boko og Valentin, som sidste år begge vandt mere end 100.000 kr.

Løbet går over den velvoksne distance, 2500 m med autostart. Vi mindes jo med stolthed sidste gang Snip deltog i løb over denne distance, hvor han tog en meriterende andenplads bag umulige Bandit Brick.

Vi håber Anders og Snip vil gøre Team Sorte Slyngel glade i løbet, som starter kl ca 17:00. Vel mødt i Lunden.

April 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

 

Snip sejrede i martspokalen.

Onsdag d. 28/3 slog Nykøbing Falster Travbane portene op for sæson 2018. I programmet var Martspokalen opgøret for de hurtigste heste på dagen - og med i løbet var vores Snip. Fra start var Snip og Anders fornuftigt med, men i en temposkærpning efter 500 m tabte ekvipagen nogen længder til frontgruppen. De næste 500 m gik forrygende stærkt - bedre end 1,14 i den stride blæst. Alligevel formåede Snip at løbe frem til en placering som anden udvendig. Med 300 m igen trak Andres hesten ud til angreb i tredje spor. Det bed godt for de to, som snart havde krammet på den førende favorit i indersporet. Fra "vinderhullet" blev der nu plads til Aqua de Vie, der i et snuptag var oppe på indersiden af Snip. De to heste fulgtes - mule ved mule - de sidste 100 m ned mod målstregen.

MEN - forbi Snip kom konkurrenten aldrig!!

Snip sejrede med det mindst mulige, som det fremgår af billedet. Martspokalen til Team Sorte Slyngel. Pokalen skal i fremtiden pryde kaminhylden hos Connie og Hans. Snip satte i dette sin 82. start ny snorestartsrekord over kort distance i tiden 16,9. Erik deltog i præmieoverrækkelsen, som dog blev noget urolig, idet Snip endnu ikke havde brugt alle kræfter og var gevaldig frisk.

Vi glæder os til fortsættelsen.

April 2018 / Susanne Hvidtfeldt  

Sæsonåbning på Falster med Snip på startlisten. 

Onsdag d. 28. marts åbner banen i Nykøbing Falster for sæson 2018. I det 7 løb store program har Snip i dagens 6. løb - kaldet Martspokalen - fået startspor 2 over distancen 1640 meter snorestart. Træneren sidder igen i sulkyen. I banens program er Snip vurderet som en "A-chance" med følgende kommentar:

"Har gået godt længe. Gik godt i dødens sidst i hård modstand. Én af dem, der kan vinde".   

Løbet afvikles efter planen kl 16:50.

Vi håber på et påskeæg i form af en fremskudt placering til vores hest. Vel mødt til anpartshavere, der eventuelt kan indlede påskeferien som heppekor for Snip.

Go' påske

 

Marts 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

 

Snip 5. efter hårdt løb.

Søndag d. 4/3 skulle Snip forsøge at revancere sig efter galoppen i forrige start. Opgaven lød på 2.000 m med autostart fra spor 5. Fra start var Snip godt med og Anders fik hesten placeret i en gunstig position i 3. par udvendig. Da begge heste foran i andet spor valgte at gå til inderbanen sad Snip pludselig som første hest i andet spor - dødens position. Ned ad staldsiden sidste gang blev der angrebet fra bagfeltet og Snip gled uden besvær med op udvendig for favoritten i front. Denne galoperede og dermed var Snip førende, da feltet svingede ind på opløbet. Bagfra kom mange ryg-kørte heste nu ind i legen og det hårde løb i dødens betød, at Snip havde svært ved at slå contra. Med æren i behold og bare slået med et par længder af vinderen skar Snip mållinien som nr. 5 i tiden 16,3a.

I forlængelse af beslutningen på generalforsamlingen fortsætter bestyrelsen sit arbejde med at finde en unghest som afløser for Snip. Dette er blevet bemærket bl.a. af vores tidligere formand, Ulrik Pedersen, som driver internetsiden: www.travet.dk. Her kan man læse følgende indlæg:

http://travet.dk/2018/03/12/serioes-anpartsstald-soeger-hest/

Marts 2018 / Susanne Hvidtfeldt 

 

Snip og Anders trodser vinterkulden.

Søndag d. 18. februar var en stor del af Team Sorte Slyngels anpartshavere til generalforsamling for samtidig at se Snip i løb. Generalforsamlingen og den efterfølgende frokost gik vædig godt mens løbet var overstået før det næsten var begyndt, med en Snip i vild galop fra start. Vi nævner intet om kuskens præstation.

Søndag d. 4. marts - med udsigt til bidende vinterkulde - skal Snip forsøge at revancere sig. Det sker på Lunden i dagens 3. løb over distancen 2.000 m autostart fra startspor 5. Løbet køres ca. 13:35. I sulkyen sidder denne gang træneren, Anders F. Snip er ikke nævnt i programmet tipsramme. 

Marts 2018 / Susanne Hvidtfeldt

Snip med kræfter i behold.

Fredag d. 9. februar startede Snip med Jörgen Sjunnesson i dagens 3. løb. Fra sit gode startspor forsøgte ekvipagen sig mod spids, men efter kort tid placerede Sjunnesson vores hest i "vinderhullet" bag førerhesten. Denne placering blev dog til tredje par indvendig, da en ny konkurrent overtog spidsen. Ned ad sidste langside angreb favoritten og feltet knækkede over i to halvdele med Snip indvendig som femte i første gruppe. Sjunnesson søgte og søgte efter angrebsplads med en tilsyneladende frisk Snip, som dog alrig fik pladsen og kom i mål som femte meget tæt på fjerdepladsen. Snip løb i tiden 15,9 mens vinderen kom i mål i tiden 15,3.

Igen et løb, hvor Snip viste, at formen er helt i top og hvor han slet ikke var kørt i bund. Det lover godt for næste start, som efter planen bliver næste søndag, d. 18. februar, hvor vi som bekendt også afholder årets ordinære generalforsamling i Ballroom & Trotters kl 10:00. Vel mødt

Februar 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

 

 

 

 

Snip til start på Lunden 9. februar.

Snip starter denne eftermiddag i 3. løb, som går over distancen 2.000 m med autostart. I sulkyen sidder den svenske mesterkusk, Jörgen Sjunnesson, som jo også sad bag hesten i den meriterende andenplads bag Bandit Brick d. 29. december. Hesten har denne gang fået et gunstigt startspor 3. Der er endnu ikke fremkommet baneprogram, hvorfor der senere på ugen vil blive lagt yderligere informationer på hjemmesiden. 

Vi minder om, at der afholdes ordinær generalforsamling i Team Sorte Slyngel søndag d. 18. februar kl 10:00 i restaurant Ballroom & Trotters på Charlottenlund Travbane. Der er opfølgning på emnerne diskuteret på sidste års generalforsamling og vi opfordrer derfor alle anpartshavere til at deltage. Der er seneste tilmelding tirsdag d. 13. februar.

Februar 2018/ Susanne Hvidtfeldt 

 

Op og ned for Snip i årest første to starter.

Efter en fremragende præstation i årets sidste løb, hvor Snip blev anden til sejrshesten Bandit Brick, var forhåbningerne til årets første start naturligvis høje. Snip havde denne gang dobbelt tillæg for kusken Steffen Christiansen. 

Som bekendt skal der også lidt held til i travløb og denne gang var heldet ikke med Snip og Steffen. Ekvipagen kom fint fra start og var ud på sidste omgang perfekt placeret i "vinderhullet". Snip så virkelig srtærk ud og man sad vel kun og ventede på, at "hullet" skulle vise sig, så Snip kunne sprinte forbi til sejr. Problemet var imidlertid, at "hullet" aldrig kom og hesten kunne derfor gå i mål på en tredjeplads med alle kræfter i behold. Snip viste, at formen stadig er helt i top og vi kan bestemt ikke være utilfredse med hans præstation.

Søndag d. 27. januar debuterede Snip i montéløb. På ryggen af hesten sad én af landets mest succes-fulde galopryttere, nemlig Nicolai Stott. Fra start var hesten noget ukoncentreret og mistede mange længder, som han aldrig formåede at hente igen, Snip endte - efter en sen galop - uplaceret.

Januar 2018 / Susanne Hvidtfeldt    

 

Velkommen til 2018 - kan Snip følge succesen op?

Som nævn i sidste nyhedsopdatering afsluttede Snip sæson 2017 på samme måde som sæson 2016, nemlig med en absolut toppræstation. Nu starter en ny sæson og vores hest skal for første gang i ilden søndag d. 14. januar, hvor Charlottenlund Travbane er vært for dagens løb. Snip starter i dagens 6. løb med start kl. ca. 14:30. Han starter med 40 m tillæg fra startspor 10. Han er spidshest i sin volte. Kusk er igen dygtige Steffen Christiansen.  Lad os have samme optimisme omkring starten som baneprogrammet, der tipper ham som tredje.

Vel mødt

Januar 2018 / Susanne Hvidtfeldt