Nyheder 2019

Snip - nu som fynbo 

Lørdag d. 16. marts ankom Snip velbeholdent til sit nye domicil på Østfyn. På billedet tager han sine nye enemærker i øjesyn. Efter et par velkomsthyl fra de 4 øvrige heste på stedet åndede alt fred og idyl efter ganske kort tid. Som udtryk for sin selvtillid fik Snip også straks lejlighed til at rulle sig. 

Vi ønsker de nye ejere, Lene og Claus, tillykke med deres nyerhvervelse og håber de må få lige så meget glæde af ham, som vi har haft! 

Snip modtager gerne besøg - lyder hilsenen fra de nye ejere. 

Generationsskifte i Team Sorte Slyngel 

Team Sorte Slyngel blev stiftet for knapt 8 år siden omkring hesten Snip. Han er opdrættet af travtræner Anders F Jensen, som også har stået for træningen i hele hestens karriere. Snip blev godkendt i midten af sin tre-års sæson og vandt sin første sejr allerede i sin 3. start. Herefter skulle der dog gå næsten 2 år før næste sejr kom i hus. Den franske afstamning fornægtede sig ikke og udviklingen fortsatte i positiv retning med 6-års sæsonen som et absolut højdepunkt, hvor Snip tjente mere end 90.000 kr. og vandt flere besnærende sejre, blandt andet på derbydagen 2015. Et mellemår i 2016 blev fulgt af fornuftige præstationer i '17 og '18, hvor han i begge sæsoner løb på 12-tider. Alt i alt nåede Snip at starte 93 gange for Team Sorte Slyngel, hvilket resulterede i 10 sejre, 11 andenpladsen og 7 tredjepladser og en samlet indtjening på lige under en kvart million. Hans bedste rekord blev 12,3.

 

Slutningen på sæson 2018 viste dog, at Snip var blevet en lidt slidt, ældre herre og det blev derfor besluttet, at han skulle slutte karrieren for at nyde sit otium som skovturshest i nærheden af Lundeborg på Fyn.

 

Team Sorte Slyngel har gennem alle årene været en særdeles velfungerende anpartsstald med fokus på det sociale samvær omkring hesten. De fleste af medlemmerne er erfarne folk, som ved, at i travsporten går det op og ned og at det gælder om at holde humøret højt i de perioder, hvor det ser mest sort ud. På vores hjemmeside gør vi os umage for at medlemmerne kan følge med i hestens daglige gøren og laden. Op til og efter hver start kommer der kommentarer fra træner og fra diverse medier. Der har været anpartshavere til stede ved alle de starter, Snip nåede at afvikle for anpartsstalden.

 

I forbindelse med pensioneringen af Snip blev det besluttet, at man ikke ønskede at nedlægge Team Sorte Slyngel. I stedet vil vi nu fortsætte med en ny anpartshest. Her er valget faldet på den 2-årige hingst Fire World.

 

 

Fire World er efter hingsten Classic Photo, som for længst har slået sit navn fast som en fantastisk avlshingst. Han er far til Eliteløbs-vinderen 2018, Ringo Star Treb samt til Mosaique Face, der som førnævnte har vundet mere end 13 mio. svenske kroner. Ud over disse to er han far til flere millionærer.

 

Fire World's mor er Honey C N, som i en relativ kort karriere vandt godt 90.000 kr. og satte rekord 15,5. Hun har som avlshoppe været ekstremt uheldig, da 3 afkom før Fire World er afgået inden de gjorde deres første start. Mormor Pinelli C N var ligeledes en nyttig væddeløber, som fik rekord 15,8 og tjente 191.000 kr.

 

Fire World blev præsenteret for anpartshaverne på Lunden i starten af marts og der var på det nærmeste enstemmighed om valget af netop Fire World som afløser for Snip.

 

Af de oprindelige 18 anparter ved opstarten er de 14 stadig med. På nær en enkelt anpart har alle tilkendegivet, at man ønsker at fortsætte som anpartshaver. Da vi ønsker at være 20 anparter, bliver der således åbnet op for optagelse af indtil 7 nye anpartshavere. Man kan blive medlem for et indskud på kr. 3.000 og en månedlig ydelse på kr. 500.

 

Henvendelse for køb af anpart kan ske til følgende mail-adresser:

Kim@blandfort.com

Sosga4@gmail.com

SusanneogCarsten@live.dk

 

Henvendelse vedrørende hesten kan ske til travtræner Anders F Jensen på telefon: 2671 5116